Campspace in Güejar Sierra, Andalusia

Réclamé par le propriétaire

Micro-camping

Réservez ce camping via notre partenaire

Campspace logo

• Douche

T

Tineke

oct. 2025

Experience: Aankomst was allerhartelijkst. We namen de ‘ verkeerde weg’ in de haakse bocht van 2,5 m een tegenligger…. Schade dus. Matthijs dook onmiddellijk met mij onder de bus om te zien hoe dat te herstellen. Top dus. Helaas kwam onze keuze naar rustig staan, minder uit de verf: wij waren de derde camper (ipv2) daarnaast 2 joerts met de vrijgevigheid van M kwamen daar nog eens twee campers bij (op zijn eigen plateau maar bij ‘ons’ sanitair). Aanpassen dus. Maar dan is het heel ok. Vlakbij het dorp: 17 verdiepingen naar beneden voor ons een goede loop oefening. Tips: Kijk goed naar de grootste aanvoerweg!!!! Die wordt gemarkeerd, dan weet je dat je goed zit. Het restaurant vlakbij heeft een eigen idee over tipico Comer…. Het zwembad is heerlijk…. Maar niet verwarmd 🤪 prima plek om vakantie te houden! Contact: Op de noodsituatie van de extra campers na: allerhartelijkst. En warm! Zoals gezegd: meteen helpen om onze dingen te repareren met hulp van de vaste klusjesman Alfonso.! We hebben er 4 dagen heerlijk gestaan.

J

Jonas

oct. 2025

Experience: een heel fijne plaats om te staan met de bus Contact: perfect

N

Nele

juil. 2025

Experience: Een heerlijk plekje waar je echt tot rust komt! Onze jongste dochter was ziek bij aankomst en Matthijs heeft ons geholpen waar mogelijk, top! Tips: Vraag op voorhand de juiste coördinaten na, wij zijn tot 2x toe via een foute weg toegekomen. Contact: Het contact verliep heel goed.

L'adresse sera partagée après la réservation

Güéjar Sierra, Espagne

Bienvenue à la Casa Rural Alba Montis – votre retraite parfaite en camping-car ! Située dans un champ spacieux et verdoyant au sein des charmants jardins de notre petit hôtel, la Casa Rural Alba Montis offre l'escapade paisible parfaite pour les visiteurs en camping-car. A quelques minutes du village, notre site est une oasis de tranquillité, entouré de nature et d'air frais toute l'année. Détendez-vous et décompressez dans notre magnifique environnement. Profitez de notre piscine étincelante, de plusieurs endroits confortables pour vous asseoir et bronzer, ou allumez le barbecue pour un délicieux repas en plein air. L'ensemble de la propriété est clôturé par une clôture sécurisée, assurant un environnement sûr et privé, idéal pour les familles avec enfants. Pour votre confort, vous recevrez un code d'enregistrement personnalisé, permettant un accès facile et en libre-service. Si vous avez besoin des codes d'accès ou d'assistance, n'hésitez pas à contacter le propriétaire, Mateo, via Whatsupp. Informations Complémentaires: Électricité : 5 € par jour Utilisation de la machine à laver : 5 € par charge Nous avons hâte de vous accueillir à la Casa Rural Alba Montis !