Latest reviews

SitecodeLocation nameDate MarkReview
13384 Air Service23-5-2017 9
Pas de problèmes. Eenvoudig maar degelijk. Nabij tankstation en supermarkt.
22091 Domaine Chateau de Dieupart23-5-2017 8
Leuke locatie zo tegen de Ambléve aan en met uitzicht op de Heid des Gattes. En we hebben ze gezien: de geiten op de rots. Fijne wandelingen gedaan vanaf de camping; routes zijn bij de receptie volop aanwezig. Drie nachten in eind april gedaan en goed toeven. Veel Nederlanders weten deze camping te vinden ;-)
3397 Freizeitgelande Neue Berghalde23-5-2017 9
heerlijke gratis plek. rijd helemaal door naar het eind. daar sta je het rustigst😉 geen stroom etc. Een bakker is helaas niet direct in de buurt.
47366 Camping Benelux23-5-2017 8
We stonden hier 19 mei 2017....Personeel was erg aardig. Ondanks de regen hebben we ons vermaakt, mooie omgeving.Fietsen en wandelen naar het dorp mogelijk.
51616 Stasjonsstranda23-5-2017 4
Wij vinden het een ongezellige plek.
20933 Camping Ettelbruck23-5-2017 8
Prima verblijf voor de groep reisgenoten! Ellen en personeel doen hun uiterste best om alles in goede banen te leiden.Ga zo door!
28904 Tryvannstårnet23-5-2017 9
Mooie plek, leuk uitzicht en het pad naar beneden gaat naar de metro, dus en goede verbinding met Oslo.
47294 Camping Hellenthal23-5-2017 8
Prima verblijf voor onze groep reisgenoten. Wandelend of op de fiets naar het dorp. Vriendelijk Nederlandse eigenaren, niks is te veel. Goede ervaring met het eten in het Camping Restaurant.
48794 Campinghof Salem23-5-2017 8
Gezellige camping! Prima sanitair! Eenvoudig doch goed gegeten voor spotprijs!
7892 Area Green Card23-5-2017 8
Echt een superplek om het prachtige Palermo te bezoeken. Je loopt zo het centrum in. Voorzieningen keurig voor elkaar, heel aardige beheerders, 24 uurs bewaking
12345678910
Advertisement