El Mare Camp

• Lozen afvalwater

• Stroom

De locatie is misschien wel gunstig, maar het is absoluut geen rustplaats! Er is geen camperservice, er is geen toiletspoeling, er is geen grijswaterspoeling, dus je betaalt voor elektriciteit en water, maar het is geen rustplaats. Ze spreken alleen Engels en Albanees, ze zijn vriendelijk bij aankomst met een kopje koffie, maar daarna... douchen doe je in de personeelsruimtes, de badkamer staat altijd vol met water, kortom, ik zou zeggen dat we absoluut niet aan de verwachtingen voldoen!

Ik sluit me bij de vorige review aan. Prima plek. Aardige beheerders. We kregen bij aankomst gelijk koffie aangeboden. We betaalden voor 1 nacht euro 15. Douche en toilet aanwezig, niet luxe, maar netjes en alles functioneert.

CPMS

jun 2025

Waren op weg naar camperplaats Scoturk. kwamen per ongeluk bij deze uit. Blijkt dat er 3 camperplekken naast elkaar liggen. vriendelijke ontvangst dicht bij strand en alle voorzieningen aanwezig maar nog wel in ontwikkeling. Prachtige en fijne plek maar verwaacht geen 5 * resort voor deze prijs.

SH4 3

Bashkia Durrës, Albanië