Home
Veilig boeken
Bij Campercontact boek je met een gerust hart je overnachtingen. Ons platform biedt een breed scala aan camperplaatsen en campings, zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld door mede-camperaars. Dankzij ons gebruiksvriendelijke boekingssysteem en de transparante informatie over de locaties weet je precies wat je kunt verwachten tijdens je verblijf.
Onze gebruikers waarderen de Campercontact-app om de uitgebreide database met meer dan 50.000 locaties wereldwijd. Met meer dan 800.000 reviews van mede-camperaars krijg je een betrouwbaar beeld van de faciliteiten en sfeer op elke locatie.
⭐⭐⭐⭐⭐ 4.6 | 21,5K beoordelingen | 1M+ downloads (Bron: App Store)
Voor jouw gemak en veiligheid bieden wij diverse betaalmethoden aan, waaronder iDeal, creditcard, PayPal en Bancontact. Deze betaalopties zijn allemaal beveiligd en zorgen voor een snelle en betrouwbare transactie. Zo rust je met een gerust hart je boeking af.
Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is Campercontact aangesloten bij Thuiswinkel.org en dragen wij het Thuiswinkel Waarborg-certificaat. Dit keurmerk garandeert dat wij voldoen aan strikte criteria op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit.
Onze algemene boekingsvoorwaarden zijn helder en transparant opgesteld. Hierin vind je alle informatie over het boekingsproces, betalingen, annuleringen en andere belangrijke zaken. We raden je aan deze voorwaarden door te nemen. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij het boeken van je overnachting.
Campercontact is een trotse partner van NKC, de grootste camperclub van Europa. Als camperliefhebber profiteer je zo van een zorgeloze reiservaring, ondersteund door een organisatie die camperaars al jarenlang met passie en expertise bedient.
Camper Pay is partner van Campercontact, ontwikkeld door de makers van de Blue Water App, een succesvol platform voor watersporters. Boekingen via Camper Pay herken je aan het 'Powered by Camper Pay' logo. Hierbij gelden de algemene voorwaarden van Camper Pay.