Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Gelegen in de prachtige Beratvallei, is onze camping de perfecte plek voor iedereen die houdt van rust en stilte. Weg van de drukte van de straten, maar toch dicht bij het historische centrum (15 minuten lopen), geniet u van adembenemende uitzichten op de historische wijk Mangalem, het oude kasteel en de majestueuze berg Tomorri, die oplicht bij zonsopgang en zonsondergang. Omgeven door groene heuvels en frisse lucht, is het de ideale plek om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en één te worden met de natuur. 's Avonds creëren de rust en koelte van de vallei een serene sfeer, waar u alleen de geluiden van de natuur zelf hoort. Gasten kunnen ook genieten van een ontspannend moment in onze bar op de camping.
Lees verder
Lozen afvalwater