camperplaats zonder voorzieningen aan de voormalige Blondeswinning - -de oorspronkelijke boerderij wordt nu gebruikt als woon erf en feestzaal - super rustig - drukknoppen aan de lantaarnpalen verlichten de volledige parking tijdelijk indien gewenst
Sapstraat 27
3740, Bilzen, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenDe plaats is afgesloten met een slagboom. Geen bord, geen informatie. We moesten doorrijden omdat we niet op het veld kwamen.
Landelijke cp-plaats top tussen de peren boomgaarden aan fietsknp 90 en 81, fietstochten naar Maastricht, Alden-Biesen, St- Truiden ondernomen. Ook toffe plaats als je zelfvoorzienend bent. Ik ben fan en kom zeker terug.
mooie rustige plek, ideaal voor een bezoek aan Landcommanderij Alden Biesen is slecht 15 minuutjes lopen. kalveren route wandeling van 5 km start hier ook. perfecte plaats.
Campinggedrag niet toegestaan
Stroom (10A)
Sapstraat 27
3740, Bilzen, België50° 49' 52" N
toerisme@bilzen.be
089 39 96 10
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom (10A)