Camperspot InSilva

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

sabby2020

jul 2025

Een hartelijke ontvangst door de gastvrouw, met alle voorzieningen: drinkwater via een slang, elektriciteit, speelgoed (tafeltennistafel, ballen, jeu de boulesbaan en ballen, enz.) waren gratis beschikbaar op het terrein, broodbezorging, wifi (indien nodig), afvalverwerking en een sauna of bubbelbad kunnen tegen een kleine vergoeding worden geboekt! We hebben er 's avonds twee uur gebruik van gemaakt! €15 is wat ons betreft veel te goedkoop! Hartelijk dank voor de prachtige plek!

Hij

D.j-Renken

apr 2025

We belden op of er plek was. Ik kreeg de voicemail, maar werd al snel teruggebeld. Gelukkig was er nog een plek voor één nacht. Meneer gaf wel aan dat er nog niet eerder zo’n grote camper was geweest. (Hymer S820: 8,40 meter). Met een beetje passen en meten kwamen we keurig op de plek. Hottub en sauna zagen er goed uit. Niet uitgeprobeerd. Als er ook nog sanitair zou zijn, was het helemaal top! Verder alles heel netjes.

Auf dem Mühlensteg 11

4790, Reuland, België

50.13972635 6.13205485

Camperplaats bij vakantiewoningen - gelegen aan het Drielandenpunt in Ouren - centrum Burg Reuland 9km