Camping du Moulin

• Lozen afvalwater

H

Heijdep3

6 dagen geleden

Het was heerlijk om even op dit plekje terug te zijn. Heerlijke warme douches. Goed restaurant met vriendelijke personeel en goede sfeer. Dorp op loopafstand , via pad langs zwembad . Wij komen zeker terug!

E

EdKors

mrt 2026

Wij hebben hier 2 nachten verbleven. Vriendelijke ontvangst, maar de plekjes zijn wel echt klein, weinig privacy. Sanitair verwarmd en schoon, wifi absoluut ontoereikend , wat extra vervelend is omdat je geen bereik hebt met je mobiel. De douche moet je apart afrekenen ( dus niet inclusief zoals eerder beschreven). Al met al een aardige camping, maar we zijn niet zo enthousiast als de andere review-schrijvers.

Ronald&Sieta

mrt 2026

Zomers misschien een mooi terrein maar € 30,00 excl. stroom is echt veel te duur. Is nu erg modderig en Wifi is echt nihil. “Camping van het jaar 2025” is vast een grapje of verkeerd geplaatste foto.

Route de la Vallée 36

4960, Malmedy, België

camping aan riviertje - natuurreservaat ‘De Hoge Venen’ 300m - startplek voor wandelaars en fietsers - Malmedy 4km - centrum 500m