Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Stroom (0A)
Speelgelegenheid
Mettet, België
### 🌾 Rustige plek op de boerderij – Water (niet-drinkbaar) en elektriciteit inbegrepen 📍 **Vlakke ligging achter een graanboerderij**, met open uitzicht op het landschap. Gemakkelijk bereikbaar via een grindweg. Zeer rustige omgeving. 💧 **Water + elektriciteit inbegrepen** 🅿️ Busje/camper toegestaan (geen tent alleen) #### 🛠️ Beschikbare diensten: * 🧖♀️ **Privéjacuzzi voor 2** > *Gelegen in onze privéruimte, niet verborgen voor het oog* > *Toegang tot 22.00 uur – alleen voor overnachtende personen* * 🔥 **Barbecue** * 🍽️ **Picknicktafel** – Gratis * 💆♀️ **Massages** * Lichaamsontspanner * 27 neuro-embryonale punten * 🌳 **Toegankelijke schommel** in de tuin #### 🏞️ In de buurt: * Molignée-vallei * Abdij van Maredsous * **RAVeL op 500 m** * **Molignee Railcars op 10 km afstand** * Bakkerij en supermarkt op 3 km afstand 📆 **Vooraf reserveren vereist** 🕙 Aankomst: vanaf 15.00 uur – Vertrek: vóór 12.00 uur ⛔ Geen afvalverwerking / geen toilet op het terrein
€ 20,00