Camping met ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein - taverne - uitgebreide campingshop - moderne sanitaire gebouwen - toegang via een poortje met code naar recreatiedomein de Grasduinen - centrum 1km
Zandstraat 101
8450, Bredene, België€ 16,00 • 1 apr. t/m 28 jun.
€ 20,00 • 29 jun. t/m 5 jul.
€ 24,00 • 6 jul. t/m 18 aug.
€ 20,00 • 19 aug. t/m 1 sep.
€ 16,00 • 2 sep. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenAlles is hier netjes en de plaatsen groot met eigen watervoorziening, grijs water afvoer en elektra aansluiting. Opvallend rustig zijn alle toeristische plaatsen gelegen achteraan de camping en bij het poortje naar het recreatiegebied.
Heel propere camping. Gelegen naast een groot recreatiepark met vijver en speeltoestellen. Winkeltje gesloten maar Colruyt en Aldi op loopafstand. Taverne met leuk terras. Ook wasmachine en droogkast zijn aanwezig. Naar ons gevoel een beetje te groot zal in hoogseizoen vrij druk zijn. Maar wij komen zeker nog terug in laagseizoen. De prijs meer dan waard.
lees meerEigenlijk ben ik hier geboren op deze camping, ik kom hier samen met mijn ouders in een staancaravan. En nu met onze eigen camper. Het is echt thuis komen. Super mooie propere camping. Altijd een vriendelijk onthaal en knap sanitair. Ondertussen al veel plaatsen ontdekt maar hier blijft het toch top
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Zandstraat 101
8450, Bredene, België51° 14' 26" N
info@massenhof.be
€ 16,00 • 1 apr. t/m 28 jun.
€ 20,00 • 29 jun. t/m 5 jul.
€ 24,00 • 6 jul. t/m 18 aug.
€ 20,00 • 19 aug. t/m 1 sep.
€ 16,00 • 2 sep. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine