4,4van 5
  • september 2023

We hebben hier ons goed geamuseerd tussen de kipjes. De mensen van het Kakelhof zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ons een mooi rustig plekje gegeven om te overnachten. We hebben zelfs een rondleiding gekregen. Wij komen zeker terug Mvg Wendy en Pierre

• september 2023

maandag 28 aug hier overnacht. Omdat het al wat begon te schemeren was het onduidelijk waar we de camper konden neerzetten. Maar wel heerlijk geslapen. Er zijn geen voorzieningen maar voor de doorreis okay.

• augustus 2023

vrijdagavond rond 21u aangekomen zonder reservering. het was zeer onduidelijk waar je met je camper mocht staan. na een tijdje rondwandelen zijn we terug vertrokken

Bekijk alle 44 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,4van 5

• augustus 2023