Wij verbleven hier een nachtje in oktober. We stonden alleen, zeer mooi vlak naast de hertjes. Heel vriendelijke eigenaren. Verwarmd sanitair aanwezig ( verouderd maar heel proper ) Prima fietsgebied !
Mooie rustige camperplaats, zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar. Sanitair verouderd maar proper. Door het slechte weer niet kunnen wandelen of fietsen, we komen zeker nog eens terug.
Rustige plaats om te vertrekken voor mooie wandelingen en of fietstochten. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Mooi en proper sanitair. Ijskast gevuld en verkrijgbaar voor democratische prijzen! Zeker een plaats om terug te komen!