parking bij bistro ijssalon - openingstijden en actuele info, zie website - maandag en dinsdag café gesloten - ook geen gebruik van de toiletten
Noordakkerstraat 1
8750, Wingene, België€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGoede, verzorgde camperplaats. Prijs/Kwaliteit = super. We kwamen vrij laat aan, kregen een mooie plek toegewezen. Faciliteiten zijn goed.
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen, die een camperaar nodig heeft. Zeer gastvrij onthaal, met als toetje een rondleiding op het bedrijf.
Grote plaatsen bij een ijssalon. Deze was helaas niet open toen wij er waren. Je kunt zelf erop en eraf rijden (geen slagboom), maar je moet je wel eerst telefonisch aanmelden bij het hek. Zeer rustige plek.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Noordakkerstraat 1
8750, Wingene, België51° 4' 26" N
info@smart-ijs.be
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater