4,62van 5
  • oktober 2023

Heel vriendelijk ontvangen door de man des huizes. We kregen elk een eitje voor bij het ontbijt alsook was er koffie. We stonden er alleen (29/9). Mooie en ruime plaatsen. Kippetjes, paarden en koeien rondom rond.

• september 2023

Dit is hoe een camperplaats moet zijn. Vriendelijke ontvangst, prijs kwaliteit uitstekend. Een eitje plus koffie voor ontbijt. Top, wij komen zeker terug.

• september 2023

prima plaats om te overnachten soms met een eitje en een wijntje , geeft veel atmosfeer in de avond. Aardige eigenaar. aanraders. groet. The Bagpiper 🎶

Bekijk alle 101 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,62van 5
  • oktober 2023