De Eifelhoeve

• WiFi

• Wasmachine

Hobo1

okt 2024

Op het laatste moment gebeld en we konden gelukkig gelijk terecht, want wat een leuke plek is dit! Het is niet zozeer de plek( die is heerlijke rustig) maar meer het verhaal van de hartelijke en gastvrije eigenaars eromheen. En mijn puppy Guusje had ook twee lieve 'gastvrije' speelmaatjes! Deze plek ga ik zeker opslaan. Dank jullie wel, Chris en Hugo!

S.G.-

nov 2023

Wat een topplaats.👍👍 Hugo en Kris zijn toffe kerels. Plaats waar alles aanwezig is. Zeer rustig staan. En omgeving is zeer mooi je kan er urenlang wandelen en fietsen. Wij gaan zeker eens terug.

MvVelt

mei 2023

Dit is werkelijk een pareltje in de Belgische Eifel! Ontvangst is hartelijk. Toilet, water en elektra, zwembad en jacuzzi voor slechts 15,- + een goed gevulde selfservice koelkast met verschillende soorten bier. Desgewenst ontbijtservice mogelijk. De eerder besproken helling valt best mee, wanneer je met beleid wegrijdt. Wel even bellen van te voren, want slechts één plek beschikbaar.

Ins Flostal 40

4770, Herresbach, België