Aire de Camping Car Le Palis

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

C.lacroix1802

4 dagen geleden

Een prachtige plek, perfect voor wandelingen, sightseeing en dineren. Het dorp is prachtig. De eigenaar is gastvrij en zeer behulpzaam. De locatie en faciliteiten zijn geweldig. We hebben een heerlijk weekend gehad in Le Palis en kunnen het van harte aanbevelen! 😉

onze-tuut

nov 2025

zijn hier met lang weekend 11/11 verbleven. top mensen. had wat te weinig dagen gereserveerd maar met overleg en drukte toch oplossing gevonden. ook prima vervoer naar jagersfeesten in bouillon. bedankt voor de mooie dagen bij jullie

D

Dietom

okt 2025

voor ons de eerste keer hier en met onze 2 kleinkindjes op pad, dit is een super camperplaats, netjes, alles voorhanden wat nodig is en zeer correcte prijs. supervriendelijke uitbaters. Hier komen we zeker terug grts Fam Van Lierde

Le Routi 25

6830, Bouillon, België

voormalige camping omgebouwd tot camperplaats - kleine en grote plaatsen beschikbaar - café, frituur - restaurants - bakker/slager, supermarkt en winkel met streekproducten in het dorpje op 500m afstand.- toeristisch treintje - uitgangspunt ladderwandeling