vriendelijke eigenaar, ruime plaatsen, toilet matig maar schoon, nieuwe douches zijn oke
1 overnachting gedaan en voor ons was het voldoende. Tenten mobilhomes en caravan's staan kris kras door elkaar .... chaos. Honden moeten aangelijnd zijn .... voor sommige is dit niet van toepassing blijkbaar! Spijtig maar wij komen niet terug.
volgens mij is deze camping gesloten . niks van voorzieningen, zelfs geen receptie . we zagen mensen toekomen na 18 u. Ondanks dat er slechts 3 pers staan , mochten ze niet blijven . Na 18 u , zei hij. Het is gesloten . onvriendelijke baas.
Rue de Falemprise 1
5630, Cerfontaine, België50° 11' 41" N