3,91van 5
  • augustus 2023

dit is de 2e keer dat we hier zijn neer gestreken. waarom? om veel zaken: de rust( alleen volwassenen) , het uitzicht, de netheid en de heerlijke spaghetti van Kim gastvrijheid staat hoog in het vaandel. let wel op: contant afrekenen! je ziet ons zeker weer terug! groetjes Jan en Boukje

• augustus 2023

Fijne camping met vriendelijke hardwerkende eigenaren. Alles is schoon en op orde. Mooi uitzicht. Anderhalve euro voor douchen en een euro voor een vuilniszak zou niet direct onze keus zijn. Lekker gegeten bij het restaurantje vd camping.

• augustus 2023

Wat een transformatie op enkele jaren tijd! Proficiat Rik en Kim met de realisatie van deze topcamping voor rust-en natuurliefhebbers en nog veel succes met de toekomstplannen die veelbelovend zijn! Wij komen zeker nog eens terug

Bekijk alle 39 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,91van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Au Bout Du Monde