enig verkeerslawaai overdag - water is in de winterperiode afgesloten - centrum 400m
Rodter Straße 9a
4780, Sankt Vith, België€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenruime parkeerplaats bij sportveld/zwembad (wegens corona gesloten) met mogelijkheid tot water inslaan en toilet lozen, grijswater lozen kan ook maar komt direct in de sloot/riviertje terecht dus dat hebben we niet gedaan.
prima cp. met alle nodige voorzieningen muv. stroom. de naastgelegen weg geeft zeker geen hinder, en s'nachts heerlijk stil. centrum op 250 meter. Fietspad de Venhbane op ca. 1km aan de andere kant van het stadje. Mooie ruime cp.
goede camperplaats om het centrum te bezoeken. Geen last van het verkeer gehad en toch stonden wij het dichtst bij de weg. sanizuil aanwezig
Campinggedrag toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Rodter Straße 9a
4780, Sankt Vith, België50° 16' 51" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan