Kampeerautoterrein Zillebekevijver

• Vuilnisbak

J

JeeJee

okt 2025

Rustig gelegen CP net buiten Ieper. Een uur van te voren aangemeld bij Urban en de slagboom ging bij aankomst gelijk omhoog. Stroom, water, loosput en chemisch toilet legen. Op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum van Ieper. Een stad met heel veel geschiedenis, zeker een bezoek waard.

GuiMo

aug 2025

Bij Camping Urban Gardens in Ieper aangemeld en betaald voor 1 nacht (€18,-) Daar is ons kenteken geregistreerd waardoor de slagboom op Camperplaats Zillebeke Vijver meteen omhoog ging toen we aankwamen. 30 minuten lopen naar de Mennepoort, waar iedere dag om 20 uur de ‘Last Post’ is. Wij waren er op zaterdagavond, om 19 uur al onder de poort gaan staan om goed zicht te hebben; erg druk namelijk. Mooi eerbetoon. Ieper is een mooi, oud stadje.

Marion-en-of-Jan

aug 2025

aanmelden via QR code, bevestiging via mail. 2pers.+camper 2nachten €36,= betaling met I-deal ging vlot. alleen slagging niet ope, behulpzame medecamperaar gaf code vd slagboom, dat werkte prima. kortom even wat administratie, maar goed te doen. prima plek om te staan en Ieper te ontdekken.

Zillebekevijverdreef

8902, Ieper, België

camperplaats met vijver - Let op! max.48 uur daarna gaat de slagboom niet meer open en volgt automatisch een bekeuring - centrum Ieper 2,4km