Camperpunt Ravenstein

• Honden toegestaan

4.4

Baco67

okt 2025

perfecte camperplaats! rustig gelegen, fijne ongedwongen ontvangst. Spijtig dat het zo hard waaide, anders hadden we graag een flesje gekraakt op het ponton aan de vijver 😉

Thor&Isabel

jul 2025

Mooie en verzorgde camperplaats met een heel vriendelijke gastvrouw en -heer. Prachtig gelegen tussen de wijnvelden en aan een mooie (zwem)vijver met steiger waar het leuk is te aperitieven/eten. Ideaal vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. De door hen uitgestippelde Ravenstein wandelroute is een echte aanrader, vergeet onderweg zeker ook de qr-codes niet te scannen. Wij komen zeker nog terug!

Jahani

jul 2025

zwemvijver, wijnbar, Wijnboetiek... heel vriendelijk ontvangst.tussen de wijngaarden. opgelet groter dan 8.5M lijkt me onhaalbaar om de entree bocht te halen.

Kruisekestraat 296

8940, Wervik, België

de camperplaatsen zijn gelegen aan een zwemvijver en tussen onze wijngaarden - je kunt genieten van de Leiestreek en het Heuvelland - aansluiting tot fietsknooppunt en GR wandelroute

29 mrt t/m 25 okt