luxe camping onder Engelse leiding in Zuid-Bulgarije dicht bij Turkse en Griekse grens - Lidl, winkels en restaurants vlakbij
улица Георги Раковски 15
6470, Biser, BulgarijeBGN 14,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWe hebben hier op 29 augustus 2019 overnacht. Prima eenvoudige camping. Alleen de goederentreinen maken wat lawaai. De regiotreinen hoor je nauwelijks. Mooie plek voor als je op doorreis bent.
Geweldige kleine site. Engelse eigenaren. Brandschone voorzieningen en zelfs toegestaan ons aanvullend gebruik van de wasmachine. Eigenaar erg behulpzaam - boven en buiten.
Op doorreis naar Turkije één nacht gestaan. Mooie kleinschalige camping met vriendelijke beheerder. Ligt direct aan een spoorlijn maar daar heb geen last van.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
улица Георги Раковски 15
6470, Biser, Bulgarije41° 52' 13" N
mail@sakar-hills.com
BGN 14,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine