Abonnement beheren via App Stores

Beheer je Campercontact PRO abonnement

Heb je je Campercontact PRO abonnement afgesloten via de Apple App Store of Google Play Store? Dan regel je alles wat met je abonnement te maken heeft direct via de store van je apparaat. Hieronder vind je stap-voor-stap hoe je jouw abonnement kunt beheren, wijzigen of annuleren.

Voor Apple App Store gebruikers:

1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je naam bovenaan het scherm om je Apple ID-instellingen te openen.
  3. Ga naar 'Abonnementen'. Je vindt deze optie mogelijk onder 'iTunes & App Store' of direct in het hoofdmenu, afhankelijk van je iOS-versie.
  4. Zoek je Campercontact PRO abonnement in de lijst en tik erop.
  5. Hier kun je je abonnement beheren; je kunt het vernieuwen, upgraden, downgraden of annuleren. Volg de instructies op het scherm om de gewenste wijzigingen aan te brengen.

Voor Google Play Store gebruikers:

1. Open de Google Play Store app op je Android-apparaat.
  2. Tik op het menu-icoon (drie horizontale lijnen) links bovenin het scherm, en kies 'Abonnementen'.
  3. Zoek naar je Campercontact PRO abonnement in de lijst en tik erop.
  4. Op deze pagina kun je je abonnement beheren. Je hebt de optie om het abonnement te bewerken, bijvoorbeeld door het te vernieuwen, te wijzigen of te annuleren. Volg de instructies op het scherm om je wijzigingen door te voeren.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen over het beheren van je abonnement via de Apple App Store of Google Play Store? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Neem contact op via info@campercontact.com, en we zorgen ervoor dat je snel verder kunt.

We hopen dat deze gids je helpt om gemakkelijk je Campercontact PRO abonnement te beheren. Jouw tevredenheid en gemak staan bij ons voorop!