Camper all risk verzekeren: maximale zekerheid onderweg

Ga je regelmatig met je camper op avontuur? Dan is je camper all risk verzekeren vaak een slimme keuze. Met een all risk camperverzekering ben je namelijk optimaal gedekt, ook als je zelf schade veroorzaakt. Zo geniet je zorgeloos van elke reis.

Wat is een all risk camperverzekering precies?

Een all risk verzekering voor je camper – ook wel WA + Volledig Casco genoemd – biedt de meest uitgebreide dekking. Naast schade die je aan anderen veroorzaakt (WA), vergoedt een all risk verzekering ook schade aan je eigen camper, zelfs als je deze zelf veroorzaakt hebt.

Met een all risk verzekering ben je onder andere gedekt voor:

• Aanrijdingsschade door eigen schuld.
  • Hagelschade, stormschade en andere natuurschade.
  • Diefstal, inbraak en vandalisme.
  • Brandschade.
  • Ruitschade.

Ontdek direct meer over het afsluiten van een all risk verzekering bij de NKC camperverzekering.

Wanneer kies je voor een all risk verzekering camper?

Een camper all risk verzekeren is vooral verstandig wanneer:

• Je camper relatief nieuw of kostbaar is.
  • Je het risico op financiële tegenvallers wilt minimaliseren.
  • Je veel kilometers maakt, bijvoorbeeld ook in het buitenland.
  • Je regelmatig onderweg bent en extra zekerheid wilt.

Twijfel je welke verzekering bij jouw camper past? Bekijk de pagina over camperverzekeringen vergelijken en kies eenvoudig de beste optie voor jouw situatie.

Tijdelijk je camper all risk verzekeren

Gebruik je je camper maar tijdelijk, bijvoorbeeld tijdens vakanties? Dan kun je ook tijdelijk je camper all risk verzekeren. Dit is handig als je niet het hele jaar gebruik maakt van je camper, maar wél maximale dekking wilt tijdens je reizen.

Bereken eenvoudig je premie via de pagina verzekering camper berekenen.

De voordelen van all risk camperverzekeringen op een rij

Kies je voor een all risk verzekering voor je camper, dan profiteer je van:

• Maximale zekerheid, ook bij zelf veroorzaakte schade.
  • Geen onverwachte hoge kosten bij schade of diefstal.
  • Vaak extra services zoals gratis pechhulp in binnen- en buitenland.
  • Een goede nachtrust dankzij uitgebreide dekking.

Wil je meer weten over de verschillende voordelen? Bekijk dan ook onze pagina over de beste camperverzekering.

Sluit je all risk camperverzekering eenvoudig af

Wil je jouw camper zorgeloos verzekeren? Kies dan voor een all risk camperverzekering. Regel het eenvoudig online via de NKC camperverzekering en vertrek zonder zorgen op reis!

Veelgestelde vragen over camper all risk verzekeren

Wat betekent all risk verzekering voor mijn camper precies?
All risk betekent dat zowel schade aan anderen als aan je eigen camper gedekt is, ook bij eigen schuld.

Wanneer is all risk verzekeren zinvol voor mijn camper?
Vooral bij nieuwere of duurdere campers is all risk verzekeren verstandig, om hoge kosten bij schade te voorkomen.

Kan ik mijn camper tijdelijk all risk verzekeren?
Ja, tijdelijke all risk verzekeringen zijn mogelijk, ideaal voor vakantiegebruik.

Wordt diefstal altijd gedekt met een all risk verzekering?
Ja, diefstal is standaard gedekt binnen een all risk verzekering.

Hoe sluit ik eenvoudig een all risk camperverzekering af?
Je sluit makkelijk online een all risk verzekering af via de website van de verzekeraar, bijvoorbeeld NKC.