Billund Autocamperplads

Camperplaatsen

Als je van iets luxer houdt moet je hier wegblijven. Deze camping is natuurlijk een keer languit vallen vanaf LEGOLAND. Daarom kozen wij hem ook. Echter was alles waardeloos. 3 toiletten en 2 douches voor 50 campers slaat nergens op. Er was een grote gierput met een emmer erop (levensgevaarlijk) waar je het toilet kon legen. Overal gezinnen met kinderen en totale chaos. Nooit meer. De eigenaar was wel heel aardig.

We hebben bijna drie maanden door Europa gereisd en dit is de BESTE plek waar we ooit verbleven. Wat een fantastische eigenaar, prachtige locatie, de faciliteiten zijn wat karig, maar dat is wat je verwacht zo dicht bij Legoland voor €20. Een koopje voor deze ervaring.

MarkJorien

aug 2025

Wij hebben hier overnacht voor een bezoek aan Legoland. De plekken zijn wat klein en er zijn 3 wc's. Dit leverde veel wachtrijen op. Er is eigenlijk geen plek om af te wassen. Er zijn 2 douches en hiervoor betaal je 1 euro of 10 kronen voor een paar minuten. De eigenaar was wel heel vriendelijk.

Grenevej 5

7190, Almstok, Denemarken