werkelijk top camping en dito ontvangst. sanitair uitstekend, heerlijke broodjes in de ochtend, uitstekende velden. geweldig voor Camper. absoluut een aanrader.
Gastvrij ontvangen door de eigenaren. Wij kozen voor de mooi gelegen camperplaats dicht bij alle voorzieningen die met aandacht voor de gasten zijn getroffen. Blij verrast waren wij door het stroom tarief per kWh, voor ons minder dan DKK 20,- per nacht. Op andere campings werd ons een vast tarief van DKK 50,- berekend, voor 2 personen en een VW kampeerbusje! Bij gelegenheid leggen we hier graag weer aan.
lees meerHelemaal eens met alle positieve reviews! Fietsen in de omgeving hebben we helaas niet gedaan; het ontbreken van fietspaden vinden we onaantrekkelijk.
lees meerKystvej 37
6261, Bredebro, Denemarken55° 4' 6" N
info@ballumcamping.eu
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons