Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Hamburg, Duitsland
Vanaf onze camperplaats vlakbij Hamburg kunt u samen met uw viervoeter genieten van zowel de prachtige natuur als de flair van de grote stad. Fiets- en wandelpaden in het natuurgebied beginnen direct naast het terrein. U bereikt Hamburg bijvoorbeeld in 25 minuten met de regionale trein vanaf het nabijgelegen station Ahrensburg. Hier staat u met uw camper veilig geparkeerd op een omheind hondensportterrein, toegankelijk via een elektrische schuifpoort. U bent van harte welkom om na overleg met uw hond deel te nemen aan onze trainingen en oefensessies. De cursus- en trainingskosten worden in overleg berekend. De basisprijs is inclusief elektriciteit, water en afvalverwerking. Voor € 5 per persoon per dag kunt u ook gebruikmaken van het sanitair op het terrein. In overleg is ook het gebruik van een clubhuis met keuken, bar/balie, feestzaal, overdekt buitenterras met champagnebar en meubilair mogelijk (tot 40 personen). Oefenbewerking: Na overleg en informatie over HSV MEIENDORF-website
€ 18,00