P1 en P2 - bij 3 dagen 2x gratis toegang in Solemar - sani van 8-19u - gasservice - supermarkt 1km - centrum 50m
Huberstraße 34/2
78073, Bad Dürrheim, Duitsland€ 16,40 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenin tegenstelling wat de aanbieder aangeeft is er maar 4a electra. Wifi kun je rustig slecht noemen traag en blijft uitvallen terwijl het er nog niet half vol staat
let op toilet en douche alleen beschikbaar bij welnescentrun op circa 500 meter afstand, en weinig stroom aanwezig,
Geweldige aanbieding parkeerplaats en toegang tot de thermale baden, aardige ontvangst. Helaas zeer onvriendelijke Zwitserse stacaravan buurman, die direct na onze aankomst zei dat we te dicht bij hem staan, dat hij niet van honden houdt en er dan zelfs een trapte, er zijn 3 Golden Retriever therapie honden die niemand kwaad doen, wij zijn er verhuisd naar een andere plek om de honden te beschermen, hoe kun je zijn als dat !!!
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
lees meerHuberstraße 34/2
78073, Bad Dürrheim, Duitsland48° 0' 44" N
info@womo-badduerrheim.de
€ 16,40 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater