P1 en P2 - bij 3 dagen 2x gratis toegang in Solemar - sani van 8-19u - gasservice - supermarkt 1km - centrum 50m
Huberstraße 34/2
78073, Bad Dürrheim, Duitsland€ 22,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGeweldige toonhoogte. Geweldig thermaal bad. Op 10 minuten loopafstand: Rest.Hölzle König2 een echte aanrader!!! Nadeel: elektriciteit en internet laten veel te wensen over.
Parkeerruimte is goed. Jammer dat het groen naast de P1-plaatsen niet wordt onderhouden. Er groeien brandnetels en onkruid. Helaas viel de elektriciteit met 4 ampère altijd uit tijdens ons verblijf, hoewel we het op 3,5 ampère hadden gezet. Toen we vroegen naar elektriciteitsproblemen, werden we afgewimpeld en reageerden we niet. Dit is een beetje jammer. Verder leuke plek met broodjesservice en toegang thermale baden.
lees meerin tegenstelling wat de aanbieder aangeeft is er maar 4a electra. Wifi kun je rustig slecht noemen traag en blijft uitvallen terwijl het er nog niet half vol staat
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
78073, Bad Dürrheim, Duitsland48° 0' 44" N
info@womo-badduerrheim.de
€ 22,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater