gelegen aan het Ried meer - broodjesservice - campingwinkeltje - snackbar - restaurant - supermarkt 1,5km - centrum 8km
Am Riedsee 11
78166, Donaueschingen, Duitsland€ 24,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenTe laat om onderweg te overnachten, maar deze campingeigenaar was bereid twee uur na sluiting apart te komen en ons met de camper een plek voor de nacht te geven. Buitengewoon vriendelijk.
We wilden de plaats bezoeken. De terreinwachter wilde onze gegevens niet vastleggen vanwege de corona-eisen. We zijn dan naar Donaueschingen, daar is een gratis stacaravan.
Sfeerloze entree en dito camping. Vaste staanplaatsen met allerlei zelfbouw doet kampeergevoel geen goed. Toerplaatsen bij entree camping. Ingang en horeca is omgeven door grote bitumen vlakte, geen aankleding heeft uitstraling van verpauperd plein. Sanitair voldoende. Wat echt niet kan zijn de muntjes voor de stroommeter. Niet meer van deze tijd. Dat, uitstraling en sfeerloos maken de onvoldoende
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
lees meerAm Riedsee 11
78166, Donaueschingen, Duitsland47° 56' 15" N
info@riedsee-camping.de
€ 24,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine