rustige, afgelegen plaats bij Schiefer Erlebnis park - geweldig voor een dagje uit met de kinderen - fossielen verzamelen - avonturenspeelplaats - restaurant op loopafstand
Schiefererlebnis 1
72358, Dormettingen, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuke plek in de natuur en bij de leisteententoonstelling. Zeer goed restaurant met biertuin
vrij stoffige plek als het droog is 1 kw 1 € waarvan ik niet denk dat alleen de koelkast werkte en ik 5 € in 24 uur gebruikte? Aan- en afvoer van alles is aanwezig, alleen een constant komen en gaan van auto's uit het naastgelegen park of restaurant is anders. Zeer goed voor hondenbezitters. Parkeerplaatsen heb je niet echt compensatiewiggen nodig, ik zou niet voor de ruimte betalen.!
lees meerHallo lieve pitchvrienden, stond maar 2 dagen op het veld, ik durfde niet te gaan vanwege de gedeeltelijke negatieve recensies. Dus nu ben ik echt blij dat ik deze parkeerplaats zelf heb gereden en getest. Zeer mooie plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een toprestaurant zelfs 100 meter verderop. Het spijt me voor de eeuwige klagers over het ontbreken van vuilnisbakken, ze moeten nadenken over het feit dat de ruimte GRATIS is. Er zijn opvangbakken voor glas beschikbaar. Een pluim voor de gemeenschap.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Water
lees meerSchiefererlebnis 1
72358, Dormettingen, Duitsland48° 13' 59" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater