natuurcamping in het hart van het Zwarte woud - bushalte voor de deur - bosrijk - ideaal voor wandelaars - centrum 5km
Straßburger Straße 167
72250, Freudenstadt, Duitsland€ 33,00 • 1 apr. t/m 7 nov.
KortingskaartenHele mooie camping en ontzettend aardig personeel! De douches en toiletten zijn absoluut geweldig! Eigen douche met een groot gebied waar u zich zeer comfortabel kunt bewegen - een beetje zoals thuis. Wij komen graag nog een keer!
Wow!! Wat een camping. Prachtig aan gelegd. We stonden aan het beekje. Ruime plek. Net sanitair. Aardige ontvangst. Konden zelf rondje lopen en plekje uitkiezen. Restaurantje eenvoudig maar smaakt prima. Verse broodjes elke ochtend. Ophalen in het kleine winkeltje die het noodzakelijke verkoopt. Perfecte plek voor honden. Vanuit camping wandeling gemaakt (4,5 km) naar Freudenstadt. Wij willen hier zeker terugkomen.
lees meerEr vriendelijk onthaal en een zeer verzorgde en mooie kamping. Sanitair is erg netjes en erg ruim. Een echte aanrader!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Straßburger Straße 167
72250, Freudenstadt, Duitsland48° 27' 31" N
info@camping-langenwald.de
€ 33,00 • 1 apr. t/m 7 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet