Dobele P2

• Honden toegestaan

• Voorzieningen passanten

siegfried-schreiner

okt 2024

De parkeerplaats DobeleP2 biedt weinig ruimte voor campers!! De prijs-prestatieverhouding klopt helemaal niet, het is veel te duur. Je kunt alleen over het toilet beschikken, er is zelfs geen water. De eenvoudigste eisen voor een postzegel zijn er niet. We stonden op een plek voor bezorgdiensten, voor een korte stop. Ondanks dat we €5 betaald hadden, kregen we een kaartje, een waarschuwing van €10 Bravo stad Konstanz!!!

Womo_Willi

okt 2023

Er is al meerdere keren vermeld dat het hier 25 euro kost voor een geasfalteerde parkeerplaats. Tevens direct aan drukke weg (van en naar Zwitserland). Er is hier ook een busstation. De buschauffeurs laten de motoren draaien als de bus één tot twee uur stilstaat. De stad Konstanz zou zich moeten schamen dat ze niets beters kan bieden voor stacaravans.

Jane&Uwe

okt 2023

De ruimte kost nu € 25 en is overdag behoorlijk luidruchtig en onrustig. In de avond wordt het iets rustiger. Geen verdere dienstverlening. Zelfs in oktober waren de plaatsen rond lunchtijd al volledig bezet. Vanaf hier bereikt u echter ook de oude binnenstad van Konstanz in 5 minuten.

Grenzbachstraße

78462, Konstanz, Duitsland

supermarkt 500m - centrum 300m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!