vlakbij de brandweerkazerne - supermarkt 1km - centrum 500m
Murrwiesenstraße 15
71570, Oppenweiler, Duitsland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenTot aan de aflevering ging alles goed. Aflevering zelf was niet echt een succes. Waarschijnlijk zijn we bij een andere camperdealer te veel verwend , en waren onze verwachtingen te hoog.
de eenvoudige parkeerplaats bevindt zich naast een Baketballplatz en de brandweer. V / E. De omgeving is ook niet erg uitnodigend
Waren hier op 23.3.18. Plaats in slechte staat. Niet uitnodigend. Heb opnieuw gereden. Heb een leuke overnachting op de school en het sportterrein in het nabijgelegen Sulzbach gevonden.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Water
Murrwiesenstraße 15
71570, Oppenweiler, Duitsland48° 58' 49" N
+4971914840
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet