Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Ravensburg, Duitsland
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Stroom
Geen toiletten, geen douches. Geen toiletten, geen douches. Welkom in ons kleine stukje natuurlijk geluk! Zoekt u een rustige, natuurlijke staanplaats voor uw camper, caravan of tent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze parkeerplaats met elektriciteit ligt op slechts een paar kilometer van Ravensburg – genesteld tussen glooiende heuvels, weilanden en kleine bossen – met uitstekende verbindingen naar enkele van de mooiste bestemmingen in de regio. Wat u kunt verwachten: • Ruime parkeergelegenheid • Ruimte voor campers, busjes, bussen en tenten • Rust, vogelgezang en heldere nachten met sterrenhemels • Kampvuurplaats voor gezellige avonden (in overleg) Waarom onze plek bijzonder is: Hier kampeert u niet op een massacamping, maar in alle privacy en dicht bij de natuur. Word 's ochtends wakker met het gefluit van vogels en geniet 's avonds van de zonsondergang boven het achterland van de Bodensee. Wilt u even tot rust komen? Dan is dit de plek voor u. Perfecte locatie voor ontdekkingsreizigers: • 10 minuten naar Ravensburger Spieleland – ideaal voor gezinnen! • 20 minuten naar het Bodenmeer – voor zwemliefhebbers, fietsers en genieters • De Allgäu voor de deur – met wandelpaden, alpenweiden en panoramische uitzichten • Ravensburg & omgeving – met middeleeuwse oude stad, musea en cafés Of u nu op doorreis bent, een weekendje weg wilt of een paar dagen wilt ontspannen in de natuur: bij ons vindt u de juiste mix van vrijheid, rust en avontuur. Wij verheugen ons op uw bezoek en heten u van harte welkom!
€ 23,00