broodjesservice, dorp 1.5 km
Stahringer Straße 50
78333, Stockach, Duitsland€ 31,80 • 1 jan. t/m 15 nov.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenprima, niets meer aan doen👍🏻 extra tip: met de Bodensee-kaart, die je krijgt bij inchecken, kan je gratis met de trein naar Konstanz. Een ritje van 30 minuten, opstappen 5min van de camping, uitstappen in de alt-stadt. (een overstap)
We hadden geweldig ontvangst en waren heel verrast over de camping. prachtige plaatsen, waanzinnig mooi en schoon sanitair in een mooie omgeving.
Wat een fijne plek! Hadden comfort plaats geboekt, deze vonden we niet zo fijn: het zijn denk ik nieuwe plekken met nog weinig schaduw (kleine bomen) en veel kiezels. Niet fijn voor onze honden. Gelukkig zijn er als je de camping op komt (voor de receptie) aan de linker kant een stuk of 8 plekken met gras en natuurlijke schaduw. Zalig! Gelijk omgeboekt en enorm genoten. Trein en auto geluiden vonden wij niet storend.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerStahringer Straße 50
78333, Stockach, Duitsland47° 48' 31" N
info@camping-wahlwies.de
€ 31,80 • 1 jan. t/m 15 nov.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine