in het stadspark - centrum 400m
Ludingarten
79664, Selfkant, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenniet waard E. 10 nabijgelegen jonge mensen storen tot laat en je hoort het geluid van een fan van een nabijgelegen bedrijf Ik zal niet nog een keer terugkomen
Een leuke kleine parkeerplaats in het dorp. Het park is klein maar gezellig. De plaatsen zijn vrij klein, er is er maar één voor grotere voertuigen> 7m. Goede levering en verwijdering is beschikbaar. Elektriciteit wordt in rekening gebracht op basis van tijd, 8 uur voor 1 €. De plek zelf is bijna direct een straat verder.
lees meer11-4-2018 2 nachten gestaan. Mooie camperplaats in een mooi park. Als ik reactie van 2015 lees, is het park daarna enorm opgeknapt.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Ludingarten
79664, Selfkant, Duitsland47° 37' 27" N
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater