bij rivier/beek, broodjesservice, dorp 4 km
Ochsenfurter Straße 49
97252, Frickenhausen am Main, Duitsland€ 29,60 • 1 jan. t/m 1 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWij gebruikte deze camping omdat Wurzburg vol was en niet beviel. Deze camping ligt aan weg 13 waar je zo de route Romantische Strasse kan oppakken. sanitair prima wordt goed onderhouden, goed restaurant voor ons twee dagen prima zo.
Prima plekje voor een aantal dagen. Helaas geen gratis WiFi. Sanitair was redelijk. Restaurant was gesloten dus weet niet of het eten daar goed is.
slecht onderhouden camping, goed voor een nachtje
slecht onderhouden camping, goed voor een nachtje
Ochsenfurter Straße 49
97252, Frickenhausen am Main, Duitsland49° 40' 9" N
frickenhausen@knauscamp.de
€ 29,60 • 1 jan. t/m 1 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine