Kur- und Feriencamping Max 1

3.5

• Lozen afvalwater

3.5

Prijs kwaliteit verhouding slecht. op campercontact app geeft prijs van €38.70 pp. all in per nacht. Terwijl wij €53,00 pp per nacht mochten betalen all in. Wellness vonden wij matig, totaal geen toezicht op handhaven van de hygiëne regels. Wifi matig. Sanitair prima en mooi schoon. Afwas gedeelte ook prima lekker warm water. Zwemvijver met de ligbedden mooi aangelegd. Prachtige fietsroutes

HymerB580

apr 2024

Toegankelijk voor mensen met een beperking is anders. Met een rolstoel krijg je een zitplaats in de hoek en VW-bussen zetten ze op de grote stoelen voorin. Het binnenzwembad is erg mooi, maar niet toegankelijk voor gehandicapten. Je kunt er niet alleen in komen. Wat een schande voor een kuuroord!

hegmannetjes

jul 2022

mooie plek, waar we 1 nachtje hebben gestaan om richting Hongarije te gaan. nog nooit zo.n schone mooie sanitaire voorzieningen gezien. regendouches, wasmachines, fohn alles is aanwezig. Wij kwamen half 7 aan en receptie is tot 18.00 uur open maar we mochten een plekje uitzoeken. supervriendelijke vrouw van de receptie. Op de terugweg doen we deze camping weer aan. zwembadje ook aanwezig

Falkenstraße 12

94072, Bad Füssing, Duitsland