Vroeger was het een hele mooie camping, maar waar de campers nu heen worden vervoerd is een onbeschaamdheid. Op de plek waar voorheen percelen stonden, zijn tiny houses en stacaravans gebouwd. U kunt ook uw eigen privébaden boeken. Degenen die dit niet nodig hebben, moeten een gedwongen mars naar de wasplaatsen maken. De ROSI-machine zal u dan van dienst zijn.
lees meerDe staanplaats hoort bij de camping “Naturama”. Een absolute ramp, niemand geeft om wat dan ook. Er is geen receptie, geen personeel behalve 2 studenten. De parkeerplaats is een openbare parkeerplaats, maar je kunt er niet om vragen; zoals ik al zei, er is toch niemand die zich ergens verantwoordelijk voor voelt ..,
lees meerIk kan het er alleen maar mee eens zijn. Als parkeerplaats een belasting, als camping nog erger. Massa's houten vaten, blikkerige bijgebouwen ertussen. Het ziet er gewoon verschrikkelijk uit.
lees meerAn der Altmühl
92339, Beilngries, Duitsland49° 1' 35" N