Golfanlage Zollmühle

• Stroom

• Douche

Cali-on-tour

sep 2025

De sanitairruimte is prima en er is een gezellig terras met een kleine kaart. Het camperplateau kon wel wat onderhoud gebruiken, zag er onverzorgd uit. Minpunt vonden wij het lawaai van de naast gelegen Bundesstrasse en een spoorlijn, waar 's nachts goederentreinen over gaan. Omdat wij een California met daktent hebben, zullen wij dat eerder als overlast ervaren. Wel een deale plek voor camperaars die ook de golfbaan in gaan.

VWCamper2026

aug 2025

Rustig plateau voor campers. restaurant en mooie sanitaire voorzieningen op 200m. minpuntje is de stijle opgang naar het plateau.lastig voor grote camper verwacht ik. stap even uit bij de autoparkeerplaats en maak een goede inschatting. stroom en water met muntjes .4kw_ 3 euro.

Eetjepeteetje

jun 2025

mooie golfbaan, leuke eet- en drinkgelegenheid, groot terras. speciale parkeerplaats enkel voor campers, onze 3.10 hoge en 8 meter lange camper paste maar net op het heuvelachtige gravelpaadje naar de parking (ook helemaal van gravelsteentjes). betaalden per nacht €12 niet €10 zoals op CC aangegeven. electriciteit kost 0,70 per KWh, ook een betalend waterstation. geen kampeergedrag, luifel, tenten e.d. 400 of 500 meter naar toiletten en douches

Zollmühle 1

91792, Ellingen, Duitsland

Parking op golfbaan Zollmühle - elektriciteit en water beschikbaar - centrum 2,5km