Camping Lindlbauer

• Honden toegestaan

• Stroom

k_maat

aug 2025

Prima camping, ook voor een doorreis. Vriendelijk ontvangst, goed sanitair en o.a. een broodjesservice.

Dennis79#

aug 2025

Geweldige mooie plek. Zeker meer dan doorreis wat ons betreft. Voor ons op de terugweg naar huis nu niet haalbaar maar anders waren we graag nog wat langer gebleven. nu 1 nacht op de parkeerplaats links voor de slagboom. de plekken achter de schuur waren allen bezet maar ook hier mocht je overnachten en was eventueel stroom te gebruiken. verse broodjes voor het ontbijt en 31euro voor 2 volwassen en 3 kinderen ook best oké

McLouis74Samen

aug 2025

I.v.m. doorreis hebben we hier 1 nachtje gestaan. Achter de schuur hebben ze daar aparte plaatsen voor en als je wilt kun je daar stroom bij kopen (€1,- per kwh). plaatsen zijn niet heel groot, maar voor een doorreis prima. Het toiletgebouw met doucheruimten is werkelijk prachtig. We hebben veel campings gezien, maar zo mooi en schoon is een zeldzaamheid, echt geweldig. Een aanrader!

Kreuzfeldstraße 44

83334, Inzell, Duitsland

ook camperplaatsen voor de poort, zie sitecode 14925 - cafe - supermarkt en centrum 500m