Campingplatz Schiefer Turm

Onbekend

• Douche

Zeer vriendelijk ontvangen op deze mooie camping. En inderdaad geweldig sanitair! 2 nachten gebleven. Mooie omgeving om te wandelen of fietsen. Lekker gegeten in Kitzingen.

MissBosch

aug 2025

ik was hier op doorreis 1 nacht. vriendelijke ontvangst, indrukwekkend sanitair. mooie plaatsen. stadje op loopafstand met winkels en restaurants. ‘s Avonds mogelijk om op de camping te eten (niet gedaan dus kan niets zeggen over de kwaliteit) en in de ochtend broodjes op bestelling. Hoewel het restaurant in de ochtend niet open was, kon ik tegen gepaste betaling wel koffie krijgen.

wich1960

aug 2025

niet de goedkoopste maar wél een camping met zeer goed en schoon sanitair! douches en stroom zijn gratis. zeer vriendelijke ontvangst door eigenaresse. we konden een plaatsje uitzoeken dus we kozen voor plek 7C: een plek met een flink betegeld terras. Grote supermarkt ligt op nog geen 5 min fietsafstand. wij hadden geen last van het spoor of autoverkeer.

Marktbreiter Straße 20

97318, Kitzingen, Duitsland

49.732042 10.16866641

Camping Schiefer Turm in Kitzingen biedt toilet- en douchefaciliteiten.

27 mrt t/m 6 okt