Schlossbergstellplatz

• Stroom

• Voorzieningen passanten

zie recensie van boefjes 👍 De plaatsen zijn groot genoeg, maar je moet compenseren. V+E aanwezig, elektriciteit € 0,5 per KWh. Satellietontvangst op 3 v. 4 plaatsen. Goede restaurants (Zum Bürgerwirt😋) op loopafstand. De kerk is vlakbij, maar dat stoorde ons niet. Je moet de locatie naast de begraafplaats leuk vinden. Wij hebben goed geslapen 😴

Renard-51

aug 2024

Waarschuwing: ik woon in de buurt en gebruik de parkeerplaats al jaren regelmatig om afval weg te gooien. Het zoete water werkt al maanden niet meer. De colonne slikt het geld door, maar levert geen druppel water af. Ook het teruggeven van munten werkt niet. Het overkwam mij vandaag voor de derde keer. De SP was jarenlang gratis en was dankzij de rustige ligging altijd goed bezet. Vreemd genoeg werkte de VE-kolom altijd. Zeer vervelend!

Strolche

jul 2023

Gisteren weer op deze plek aangekomen, verrassing, nieuw, niet meer gratis maar ook goed en nog steeds goedkoop. Waarom zou alles altijd gratis moeten zijn? Deze eeuwige zeurders, freeloaders en vrekkers over zulke lage parkeertarieven, moeten thuis blijven. We vinden het schandalig om boos te worden over zulke lage kosten. Zulke mensen maken vaak niet eens gebruik van lokale winkels en restaurants. Het zou gezegd moeten worden

Keltenstraße

87616, Marktoberdorf, Duitsland

supermarkt 1km - centrum 1km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!