locatie rondom boerderij - ontbijt/broodjesservice - druipsteengrot 1,5km - centrum 7km
Prüllsbirkig 1
91278, Pottenstein, Duitsland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenRustig, we hebben er hier van genoten! "Helemaal niets doen, dat is de moeilijkste bezigheid en tegelijkertijd het meeste intellect" (Oscar Wilde). Leuk dat er zulke plaatsen zijn :)
Zeer mooie vredige plek ! Ideaal om rust te vinden .om te wandelen , fietsen ...Vriendelijk onthaal 12 € betaald voor 1 nacht met water en lozen . Lekker stuk taart gegeten met een goede koffie en s'morgens vers brood kunnen kopen . Aanrader 👍
Totaal onvriendelijke operator. We hadden graag op het weiland gestaan met een buitentemperatuur van 35 graden .. geen netwerk 12, - te duur. Dank u!!! We zijn verder
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
91278, Pottenstein, Duitsland49° 46' 45" N
info@berner-hof.de
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater