Wohnmobilstellplatz Panorama

• Stroom

• Vuilnisbak

Jerryh

jul 2025

Ik denk dat ik genoeg heb van de exorbitante prijzen die er in zo'n rap tempo worden gerekend. Ik heb er altijd met plezier naartoe gereden, maar € 16 is gewoon niet acceptabel. Het is nog steeds een camperparkeerplaats, geen camping.

Womo2

mei 2025

Het is een hele mooie parkeerplaats met een prachtig uitzicht over het meer. De plaatsen zijn ook geschikt voor grote campers. Er is elektriciteit beschikbaar en op 500 m van de locatie vindt u water en riolering.

We stopten 2 nachten op deze Stellplatz, een erg mooi gebied met veel fietspaden rond het meer. Er zijn veel cafés waar je kunt stoppen voor een hapje en een drankje. We waren verrast dat er geen toilet is waar je het water kunt legen, of waar je vers water of afvalwater kunt lozen. Je moet de weg oversteken naar de grote parkeerplaats waar de faciliteiten zijn. Pam

Zum Igelsbachsee 1

91174, Spalt, Duitsland

mooi en rustig gelegen terrasvormige camperplaats met panoramisch uitzicht over de Brombachsee - broodjesservice - boottocht - blote voeten pad - klimtuin - centrum en meer 500m, te bereiken via steile weg

1 apr t/m 1 nov