Camping Waldesruh

campergeffen

jul 2025

Mooie camping op loopafstand van t dorp. Sanitair is top in orde. Voldoende aanwezig en netjes. eigenaren zijn vriendelijk. Wij betaalde 48,50 per nacht met stroom. 2 volwassen en een kind. Daarom ook geen 5de ster omdat de prijs vrij hoog is.

TonOV

sep 2024

Prima camping voor een tussenstop van of naar de Fernpass, gastvriendelijke ontvangst. Wel vaste staanplaatsen, maar deze kun je helemaal links laten liggen. Brood bestellen bij de receptie of op display in de schone typisch duitse sanitairruimte. s’Morgens vanaf 7 uur op te halen in de recreatieruimte. Mooie wandel/nordic glooiende omgeving. Camping ligt op 900 hoogte met kleine skiliften in de buurt.. Dorp met winkels op 15 minuten loopafstand

BandenCees

aug 2023

Mooie locatie, vriendelijke eigenaar, prima sanitair, overige voorzieningen zijn dik in orde ( voldoende stroom en goed werkende WiFi ). We mochten onze aanhanger bij het huis neerzetten. Vanwege het slechte weer zijn we een dag eerder vertrokken, deze dag hoefde we niet te betalen, fideel van de eigenaar. we komen er graag een keer terug. Prachtige omgeving om met de motor rond te touren.

Bahnhofstraße 19

87497, Wertach, Duitsland