Spreepark Beeskow

AmarieBloem

sep 2023

Ondanks dat de receptie gesloten was toen wij aankwamen, kwam er een vriendelijke dame na ons telefoontje om ons wegwijs te.maken. Mooie vlakke plaatsen, rustig gelegen ondanks sportvelden er naast. Wij betaalden € 26 incl stroom en 2 pers. Leuk stadje met winkels, restaurants enz. op loopafstand of 3 min fietsen. Prima sanitair.

WomoTir

jun 2023

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Maar €34 voor een overnachting in het laagseizoen is helemaal overdreven. De twee douches en toiletten waren altijd schoon. Je kunt goed en goedkoop eten in de retraite voor atleten op het terrein.

Zimpa

aug 2021

Kan alleen maar alles positief herhalen. Het vaste nummer in de app werkt niet, u kunt van 08.00 uur tot 20.00 uur contact opnemen via +49 152 08895290. Vers brood is verkrijgbaar recht voor het tankstation, 4 minuten naar Penny op de fiets en 7 minuten naar REWE. Erg lekker en voordelig eten in de Sportlerklause direct aan het plein, ma-za vanaf 15.00 uur. Ga zo door met het goede werk, jongens. Bedankt voor het perfecte verblijf.

Bertholdplatz 6

15848, Beeskow, Duitsland

€10,- p.p. p.n. - korting met ADAC camping card en Camping Key Europe [CKE] - centrum 1,5km

1 apr t/m 1 nov

ACSI - Campingcard