Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Niedergörsdorf, Duitsland
Max. aantal plaatsen
Stroom
De Eckhof is een voormalige vierkante boerderij met een groot weidegebied achter het eigenlijke boerderijgebouw, dat regelmatig wordt gemaaid. Eckmannsdorf is een klein stadje in de regio Fläming met ongeveer 90 inwoners. Vanaf daar is het 4 km naar de Flämingskate, het vliegveld en het festivalterrein in Altes Lager / Niedergörsdorf (vliegveld, geheim bos, Wurzelfestival, Motorcycle Jamboree), 30 minuten naar Wittenberge, Luckenwalde, Bad Belzig, Beelitz, 1 uur naar Potsdam, Berlijn en Brandenburg / Havel Er is een oppervlakte van circa 3500 vierkante meter beschikbaar en de standplaats is in overleg met andere gebruikers vrij te kiezen op de weide. Er zal iemand ter plaatse zijn die instructies geeft en de stroomaansluiting activeert. Er zijn twee droge toiletten, een buitendouche, een volledig uitgeruste zomerkeuken en overal op het terrein zijn aansluitingen voor drinkwater en elektriciteit aanwezig. De ligging is rustig; af en toe rijden er auto's over de geplaveide straat (zie foto's), en dat hoor je zeker... Iedereen is hier welkom – ongeacht afkomst, religie, geslacht, seksuele geaardheid of levensstijl. Wij staan voor tolerantie. Bij ons is het een plek waar iedereen zich veilig en op zijn gemak kan voelen. Als gastheer/gastvrouw hechten wij waarde aan diversiteit en wijzen wij elke vorm van uitsluiting en discriminatie af.
€ 15,00