Parking Hercules Denkmal

• Honden toegestaan

Het is niet toegestaan om hier te overnachten het is wel een bijzonder mooie plaats. Sterren toekennen is moeilijk het uitzicht en de entourage zijn 5 sterren waard maar je mag niet overnachten dus geen ster .In het informatiecentrum kreeg ik een lijstje met plekken waar het wel mag zie de foto. Zijn doorgereden naar Dornberg een eenvoudige plek wel met ve en elektra. Huub

Paul&Marjon

aug 2024

De plek om van hieruit het waterspektakel te bezoeken. Alleen op woensdag en zondag werken de watervallen. Starttijd 14:30. Het water loopt van boven naar beneden. van het Hercules monument naar het kasteel. Het wordt telkens weer in een bekken opgevangen en vandaaruit weer los gelaten over een volgend waterwerk. Het einde is de 8 m hoge fontein. Je moet goed ter been zijn, de wandeling duurt 2 uur.

The_Cathé's

mei 2024

Het is en beetje onduidelijk, doordat er geen camperbord staat, maar de plek is prima. We hebben heerlijk geslapen. Het parkeerkaartje bestaat uit twee delen en het kleine deel is gelijk een buskaartjes om vanaf het kasteel weer naar boven te kunnen. Wij stonden er op dinsdagavond om op woensdag naar de waterval te kijken. Een aanrader dus!

K6

34131, Kassel, Duitsland

Overnacht toegestaan ​​voor Womos

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!