Wohnmobilstellplatz Limburg

• Honden toegestaan

H

Hadi2025

nov 2025

Het is een fijne plek, vlakbij de oude stad. Gemakkelijk te voet bereikbaar. Er zijn echter geen toiletten, douches of drinkwater. De eerste vier uur met 2 kWh elektriciteit kosten € 9,00. Elk extra uur kost € 0,50. De aangrenzende camping is niet toegankelijk.

J

J.-Boom

okt 2025

Kijk eerst of er plaats is! Wij reden s'avonds de camperplaats op en namen een ticket bij de slagboom zoals aangegeven. Helaas was de cp helemaal vol, we draaiden en wilde er weer af rijden. Helaas, slagboom dicht. Telefonisch was niemand te bereiken. We moesten €9,00 aan de betaalpaal betalen, hierna ging de slagboom open. Niet klantvriendelijk en ook geen mogelijkheid om binnen b.v. 15 minuten weer weg te rijden.

H.T.O

sep 2025

Prima CP…direct aan het water. Werken met pasjes systeem….even uitzoeken hoe het werkt maar verder prima. Wandelen naar centrum te doen. Niet veel plekken dus snel vol. Drinkwater uit zuilen tussen de campers..beetje vreemd gedaan maar het is aanwezig. Hebben hier 1 nacht gestaan.

Schleusenweg 16

65549, Limburg an der Lahn, Duitsland

parkeerplaats voor de camping - alleen contant bij automaat - ook plaatsen op de camping (sitecode 47803) 's zomers broodjesservice en biergarten - centrum 800m